torsdag 1. mai 2014

Premiere for min lille bloggbutikk.

Da vil jeg få ønske dere velkommen til Brukt og Blandet sin egen bloggbutikk. Har veid for og imot dette en stund. Det er liksom ikke lett å skulle kaste seg ut i noe man ikke har gjort før. Men den som har begge beina plantet på jorden står helt stille, så jeg hiver meg utpå og prøver jeg. 

Dere har nå blitt kjent med meg gjennom bloggen min. Brukt og Blandet Der har dere fått ta del i utallige loppe og bruktkjøp. Så dere vet at jeg elsker å gå på jakt etter de spesielle, fine, søte, nostalgiske, rare, rustikke og gamle tingene.

At jeg har en drøm om å kunne selge litt av overskuddet mitt i en liten butikk har dere også hørt om. Jeg lar dette være min lille butikk fra nå av. Det blir for omfattende å dra igang en butikk i reelle omgivelser. Så jeg får holde meg her i blogglandia og legge ut ting for salg her i steden. 

Må nok prøve og feile litt med layout og hvordan jeg best bygger opp denne bloggbutikken til å bli lett og oversiktlig å finne fram i. Men jeg er alikevel stolt over å kunne presentere en egen liten butikk med varer som er håndplukket av meg selv. 

Så jeg sier velkommen til min butikk og tenker at første runde med ting/varer er rett rundt hjørnet. Jeg kommer til å annonsere når jeg legger ut nye ting på hovedbloggen min Brukt og Blandet

Så nå gleder jeg meg som ett lite barn i lekebutikken til å legge inn noen ting/varer her og se om noen stikker innom her, og om noen vil bestille noe her inne. Dette blir veldig spennende!!!

Velkomsthilsen fra Marit

5 kommentarer:

 1. Så gøy da...gratulerer!!
  Har også en liten bloggbutikk...og det er jo koselig da!
  Nå skal jeg stikke innom deg.

  Ønsker deg en fin mai-måned og lykke til!

  SvarSlett
 2. Takk for det og så artig å gjøre enda mer ut av hobbyen din- og kjekt for oss som kan være på jakt etter noe :=)

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Prøver meg igjen på en kommentar ..
  fikk ikke lagt den inn i går .
  Gratulerer !
  Kjempekoselig ... lykke til !

  God vårklem fra Anne

  SvarSlett
 4. Gratulerer med bloggbutikk! :) Lykke til! Ønsker deg en god søndagskveld! :) Klem Jorid

  SvarSlett
 5. Hi Marit ! I love your blog , you have a new follower forma chile
  Angelica

  SvarSlett